Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Thirrni ne 044175657 per nje buzeqeshje te re!

Qamil Bala prishtine

Politika e privasise e ParaDent
Privacy policy

kliko vegezen e politikes se privasise - click

Përshtypjet e Pacienteve

Pergjigjet ne pyetjet me te shpeshta:

Pse eshte ParaDent vendi i duhur per ti bere implantet e mia dentare?


Ne kliniken ParaDent ne i kushtojme rendesi te vecante pacienteve me implante dentare. 

Kur behet fjale per implante dentare ju doni te siguroheni qe do te jeni te kenaqur me heren e pare. Ekipi yne eshte i trajnuar posacerisht per procedurat me komplekse te terapise me implante. Nen udheheqjen e dr. Ardian Beqes i cili eshte nje specialist i certifikuar ne kryejme operacionet dhe aspektet rindertuese. Suprastrukturat tona qofshin ato ura fikse te vidhosura apo implantoproteza hibride All-on-4 apo All-on-X prodhohen ne laboratore me teknologjine me te avansuar digjitale me metodat e printimit laserik dhe teknologjine CAD-CAM

 A duhet te shkoj ne shume vende?

Ne ParaDent te gjitha trajtimet do ti merrni nga i njejti stomatolog. Nuk ka rrezik nga komunikimi i gabuar ne mes te dentisteve apo laboratoreve te ndryshem. Ne kryejme konsultat ne kliniken tone por procedurat kirurgjike mund te jete nevoja ti kryejme ne objektin tone te specializuar per trajtim kirurgjik.

A behet me te vertete kjo brenda nje dite?


Pasi t'iu egzaminojme dhe ti mbledhim te gjitha te dhenat e duhura ne konsulten tuaj do te kemi informaten e sakte se a mund te kryhet rasti juaj brenda nje dite sepse kjo varet nga gjendja e nofullave tuaja dhe niveli i kompleksitetit te procedurave te nevojshme.

Implantet jane bere pjese e domosdoshme e trajtimit protetik ne nje numer te rasteve me trend te rritjer andaj klinika ParaDent per pacientet e vet perpiqet te beje zgjedhjen me te mire.

 

 

Kirurget tane eminent me te cilet kemi bashkepunim te shkelqyeshem bejne vendosjen e implanteve ne kocken e nofullave te cilat me vone - pas periudhes se oseointegrimit ngarkohen me superstrukturat adekuate, ura apo punime protetike hibride, sipas planit te specialistit te protetikes ne bashkepunim me laboratoret e specializuara dentare.

Kur një dhëmb është nxjerrë, kocka e nofullës  më parë e rrethonte rrënjën fillon të tretet. Edhe pse nxjerra e dhëmbit është shpesh  trajtimi i vetëm i mundshëm për pacientët me dëmtime të dhëmbëve përtej riparimit, çdo përpjekje duhet bërë për të ruajtur strukturën e rrënjës.

Për fat të mirë, implantet dentare ofrojnë një rrënjë të re e cila e mban kockën përreth të shëndetshme dhe të fortë. Një implant dentar përbëhet nga një shtyllë titaniumi e cila është vendosur në kockë të nofullës. Ajo zëvendëson rrënjën origjinale dhe përfundimisht integron ne kockë. Pasi implant dentar është vendosur dhe kocka përreth është shëruar, një shtyllë e re futet  implantDhëmbi i ri artificial apo kurora dentare, ngjitet për këtë shtyllë. Restaurimi me implant është një zëvendësim i sigurt dhe efektiv për humbjen e dhëmbit.