Klinika Stomatologjike ParaDent, Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Bene diken me dhembe te ri

Share on Facebook

Webs Poll

Tani me mbushjet me te reja dhe me karakteristikat te mira nanohibride

 

Mbushjet (plombat) e bardha te gjenerates se 8te (2010-12) me mbushje nano-hibride, me ngjyre identike si e dhembit tuaj.
Ngjitje me e forte, tkurrja me e vogel eliminon mikrocarjet, siperfaqja me e shkelqyer dhe pershtatja me e mire me ngjyren e dhembit jane disa veti qe i dallojne keto mbushje te reja.

Thirre ParaDent ne cel. 044 17 56 57 - per caktimin e terminit te vizites kontrolluese.

Mire se vini!