Klinika Stomatologjike
 ParaDent Prishtine

Dham me t'ba rahat, te stomatologu i buzeqeshjes tuaj, Paradent 044175657

Miresevini Welcome

Bene diken me dhembe te ri

Share on Facebook

Webs Poll

Muaji i Shendetit te Gojes


 Caktoni terminin tuaj duke thirrur ne: 044 ose 049 / 17 56 57 - vizita dhe konsultimi jane gratis e pa obligime.

 

 

 

Duke punuar...

 
Shëndeti oral shpesh është lënë pas dore, por është pjesë esenciale e jetës sonë të përditshme. Shëndeti i mire i gojes e dhembeve rrit aftësinë tonë për të folur, buzëqeshur, për të ndjere erë, shije, prekje, për të pertypurgëlltitur, dhe për të përcjellë ndjenjat tona dhe emocionet përmes shprehjeve të fytyrës.